Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nonaccentus massagepraktijk

Wellnessmassage of ontspanningsmassage

Wil je je even opladen? Je vol energie voelen? Juist de dag achter je laten en heerlijk ontspannen? Dan is een wellnessmassage precies wat je nodig hebt. Wellnessmassage voor totale ontspanning.


Wellnessmassages, zijn massages die gericht zijn op ontspanning. Het 'zen' gevoel. Niet alleen ontspanning voor je lichaam, maar juist ook voor de ontspanning in je hoofd. Heerlijk dus bij een druk hoofd of om bij te komen van de dag, zodat je heerlijk kunt slapen.  

Wat voor soort ontspanningsmassage je ook kiest, het helpt jou om even bij te komen en te genieten van dat belangrijke moment voor jezelf.

Voordelen van een regelmatige wellnessmassage: 

 • Voor het verhelpen of verminderen van stress gerelateerde klachten

 • Ontspanning en betere doorbloeding van spieren. 

 • Verkrijgen van een diepe ontspanning o.a. ter verbetering van een goede nachtrust. 

 • Ondersteunt een gezonde levensstijl

 • Veel voordelen voor jouw immuunsysteem 

 • Reserveren

  Neem regelmatig een massage als een gezonde levensstijl belangrijk voor je is. 

  Bij een gezonde levensstijl hoort gezond eten en regelmatig bewegen, maar wat net zo belangrijk is en waar we vaak ons de rust niet voor gunnen is totale ontspanning. Loslaten dus van alle stress, spanning en drukte die we vaak onbewust opbouwen in ons lichaam en hoofd. 


  Een massage wordt wel eens als een (overbodige) luxe gezien en vaak wordt er gewacht met het nemen van actie tot er echt serieuze klachten ontstaan. Over hoe belangrijk het is, wat het voor je doet, wanneer je een massage zou moeten boeken en nog meer tips kun je lezen in het blog van Nonaccentus.

  Wellnesmassage met aromatherapie

  Wellnessmassage met aromatherapie. 

  Wellnessmassages bij Nonaccentus:

 • Klassieke ontspanningsmassage

 • Verwarmde jadesteenmassage

 • Bamboe massage

 • Anti-stress massage

 • Lomi Lomi massage (alleen voor de dames) 

 • Japanse gezichtsmassage (met en/of zonder een gezichtsbehandeling.) 

 • Indiase hoofdmassage 

 • Duomassages:

  Op het moment kan je bij Nonaccentus geen duomassage boeken. Wel kan je massages achter elkaar boeken. Jouw partner, vriend of vriendin kan terwijl jij wordt gemasseerd genieten van een vers kopje thee. Wees gerust. Er is gedacht aan privacy van de persoon die de massage ontvangt. 

  duomassage-nieuwerkerk-nonaccentus-thee.png
  Reserveren

  Jouw personeel in conditie!

  Niet alleen personeel dat veel achter de computer werkt of aan een bureau heeft behoefte aan wat extra aandacht voor lichaam en hoofd.

  Een pijnlijke nek, schouders, onderrug of een algeheel futloos gevoel zorgt niet voor een team op het werk dat bruist van energie en enthousiasme. Als werkgever kan je er voor kiezen de mensen op de werkvloer van het bedrijf te ondersteunen met een stoelmassage op het werk.

  De afgelopen jaren heeft een stoelmassage dan ook veel mensen preventief geholpen, maar na de golf van RSI- klachten zijn er veel mensen met te veel spanning en stress en zelfs burn-out. Een stoelmassage op het werk is voor die mensen minder interessant zeker in vergelijking met het effect dat een ontspanningsmassage te bieden heeft.

  Interesse? Neem dan eens contact op om te bespreken wat mogelijk is voor het personeel bij Nonaccentus.

  Ik stuur je even een mailtje.
  Massage personeel topconditie