Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Agenda

MASSAGEPRAKTIJK Nonaccentus- Nieuwerkerk aan den IJssel

WELNESSMASSAGE & SPORTMASSAGE.

Wellness, sport,- en stoelmassages:

Wellnessmassage

Wellnessmassage

Klassieke wellnessmassage – ontspanningsmassage met heerlijk verwarmde olie en een essentiële olie, zodat jij heerlijk ontspannen weer naar huis zult gaan. De massage korter dan 60 minuten is heel fijn als rug,- schouder,- nek massage. Heb je last van je rug, schouders,- of nek? Dan kan je beter een sportmassage boeken

rug,-schouder,-nek massage combinatie

Combinatie wellness

Een wellnessmassage kan je heel fijn combineren. Voeg een gezichtsmassage en / of een gezichtsbehandeling toe aan je wellnessmassage en beleef een diep ontspannende gevoel, zoals wanneer je een luxueuze spa behandeling hebt ondergaan.

Massage bij stress en spanning

Anti stress massage

Te veel stress en spanning is slecht voor onze gezondheid. We merken dat vaak door hoofdpijn en slecht slapen. Bij Nonaccentus kan je een speciale massage kiezen om die spanning los te laten, zowel de spanning in je lijf als de spanning in je hoofd. Lees ook de info over stress reductie voor een volledige beschrijving.

Stoelmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage die eigenlijk wel altijd even tussendoor kan. Bij een stoelmassage wordt er gemasseerd over de kleding heen. Het fijnste is een t-shirt te dragen. Super voor je schouders en nek of probeer de Indiase hoofdmassage eens.

Hoofdpijnmassage-hoofdpijn

Hoofdmassage

Een hoofdmassage is een fijne massage bij hoofdpijn. Je kunt kiezen of je de hoofdmassage wilt boeken als tafelmassage, misschien in combinatie met een rug,- schouder en nek massage of los als stoelmassage. 

Jadesteenmassage-jadesteen-massage-hotstone

Jadesteenmassage

Een jade steen massage is een massage met heerlijk verwarmde jade stenen. Het is een hele fijne massage voor de wat koudere dagen, erg ontspannend en door de jadestenen een holistische massage. Zie de uitleg over jade stenen op de site.

Lomi lomi massage

Lomi lomi massage

Een lomi lomi massage is een holistische massage over komen waaien vanuit Hawaii. Wil jij je echt even dat vakantiegevoel gunnen dan zou je deze kunnen proberen. Lees eerst de informatie over de lomi lomi massage en kies jouw favoriet.

Sportmassage nonaccentus

Sportmassage

Een sportmassage is niet alleen voor sporters. Het is zeker een massage die voor sporters helpt om in conditie te blijven en voor het voorkomen van blessures, maar iedereen kan er veel baat bij hebben. Boek deze massage als je klachten ervaart. 

Waarom Nonaccentus?

Erkend NGS masseur

NGS Gecertificeerd

Bij nonaccentus wordt je gemasseerd door een erkend NGS sport,- en wellness-masseur. Jaarlijkse nascholing en het volgen van cursussen voor nieuwe technieken zorgen  voor de juiste kennis zodat je in veilige handen bent.


Ontspaningsmassage of sportmassage

Voor ontspanning & sportmassage

Bij Nonaccentus kan je terecht voor ontspannings,- en sportmassage, maar kijk ook eens naar specialisaties als de stress reductiemassage en hoofd,- en japanse gezichtsmassages.


Voor het onderhouden van Body, Spirit & Mind.


Massage in nieuwerkerk aan den ijssel

Locatie

Nonaccentus kan je vinden in Nieuwerkerk aan den IJssel. (tussen Capelle aan den IJssel en Moordrecht. Nog geen 5 minuten van Rotterdam Nesselande. Vlak bij het Hitland en winkelcentrum Reigerhof. Makkelijk bereikbaar met genoeg gratis parkeergelegenheid. Kom eens kennismaken.

Controleer de agenda

Populaire Massages

Ontspanningsmassage of zweedse massage

Zweedse of ontspannings- Massage

Deze populaire massagevorm is geweldig voor totale lichaamsontspanning. Het helpt de spierspanning te verminderen, bewegingen te verbeteren en de bloedcirculatie te verhogen.

Sportmassage

Sportmassage

Door het toepassen van langzame, diepe druk, wrijving en andere technieken, verlicht deze veelzijdige vorm van massage de spanning in de diepste spierlagen.


Rugmassage en nekmassage

Rug & nek Massage

Deze stevige en ontspannende massage is gericht op de nek, rug en schouders. Het verlicht de spanning in de boven- en onderrugspieren en ontspant ook het hele lichaam.


Hoofdmassage of gezichtsbehandeling

Hoofd Massage

Deze oude vorm van massagetherapie is een veilige methode vol voordelen. Het is effectief en zorgt voor de ultieme ontspanning. Probeer ook eens een gezichtsmassage met of zonder gezichtsbehandeling.

Belangrijke informatie bij een bezoek.

 • Kom op tijd. Als je later komt dan kan niet gegarandeerd worden dat jouw geboekte tijd nog volledig beschikbaar zal zijn. 

 • Zorg ervoor dat je het met de therapeut deelt als je bijvoorbeeld ergens allergisch voor bent of medicijnen gebruikt. Zie ook ons protocol. Klik hier voor meer informatie wanneer een massage Niet Mogelijk Is.

 • Je kunt bij Nonaccentus contant betalen of (vooraf) via een betaalverzoek. Nonaccentus beschikt niet over een pinapparaat.

 • Tarieven per massageduur:

  Prijzen zijn incl. 21% BTW

  Massageprijs-massage-nonaccentus

  30-min Massage

  Deelmassage en/of sportmassage.

 • 1 Los: €37/Massage — €37

 • 5 strippen: €35/Massage — €175

 • 10 strippen: €32/Massage — €320

 • Zie ook het lidmaatschap.

 • Massageprijs _ massageduur-nonaccentus

  60-min Massage

  Wellness,- en/of sportmassage.

 • 1 los: €60/Massage — €60

 • 5 strippen: €57/Massage — €285

 • 10 strippen: €55/Massage — €550

 • Zie ook het lidmaatschap.

 • massageduur-massageprijs-nonaccentus

  90-min Massage

  Wellnessmassages.

 • 1 los: €87/Massage — €87

 • 5 strippen: €85/Massage — €425

 • 10 strippen: €80/Massage — €800

 • Zie ook het lidmaatschap.

 • Direct online reserveren

  30- Minuten is een deelmassage van bijvoorbeeld alleen de nek en schouders of alleen de onderrug of de benen.

  60- Minuten bestaat uit een deelmassage van de achterzijde van het lichaam. De rug, schouders, nek, het hoofd, armen en benen. Bij voorkeur niet de voorzijde van het lichaam gezien daar de tijd wat kort voor is. 

  90- Minuten is een massage van de achterzijde van het lichaam en naar wens hals en borst en de voorzijde van armen, benen, handen en voeten. 

  Wil je langer dan een massage van 90 minuten dan kun je ook een wellnessmassage van twee uur boeken of boek een combinatie met een gezichtsmassage. (met of zonder gezichtsbehandeling.) Lees hier meer over de gezichtsmassage en gezichtsbehandelingen. 

  Wordt lid van Nonaccentus en bespaar!

  Wordt lid van Nonaccentus. Bespaar + vergeet nooit meer regelmatig een massage te boeken. 

  Want waarom zou jij wachten op een vakantie om te ontspannen als dat elke maand kan?

  Bespaar nu, wordt lid!

  @ copyright 2021 Nonaccentus

  Privacy Policy | Disclaimer | Algemene

  voorwaarden

  BTW NL001619805B55

  KvK 24323885

  Locatie Nonaccentus

  Kerklaan 16

  Nieuwerkerk aan den IJssel