Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nonaccentus massagepraktijk

Gezichtsbehandeling en kuren.

Keuze uit 5 fasen.. 

Een gezichtsmassage met gezichtsbehandeling geeft je het ontspannende gevoel als wanneer je een luxueuze spa behandeling hebt ondergaan. 

Gezichtsmassages en behandelingen. 

Gezichtsbehandeling standaard of toch eens iets anders?

Een Japanse gezichtsmassage is een hele fijne behandeling en wordt altijd standaard voorafgegaan door een basis reiniging van het gezicht en afgesloten met een dag,- of nachtcrème naar wens. 

Wil jij je huid eens extra laten verwennen en een opkikker wensen? Kies dan eens voor een gezichtsmassage in combinatie met een van de volgende behandelingen. 

5 Behandelingsfases.

Naast een basis gezichtsverzorging zijn er ook nog vier andere behandelingen waar je uit kunt kiezen. Klassieke behandelingen die zullen zorgen dat je weer stralend naar huis gaat. De behandelingen zijn ingedeeld in fases. Elke fase staat voor een stap die de huid van het gezicht en jou die oppepper geven die je nodig hebt. Je kunt hierdoor zelf mixen en matchen. De fases zijn niet alleen gericht op reinigen, verzorgen en herstellen, maar ook op stimuleren. Ze geven een boost aan de huid.

 

De + gezichtsbehandeling & kuren.

Na een gezichtsmassage kan je kiezen uit: 

 • 3-fasen behandeling. (Totaal incl. massage 45-60 Min) 

 • 4-fasen behandeling (Totaal incl. massage 45-60 Min)

 • 5-fasen behandeling (Totaal incl. massage 45-60 Min)

 • De + behandeling (Totaal incl. massage 75-90 Min)

 • De + behandeling 

  De + Behandeling is voor jou als je last hebt van stress, vermoeidheid en tegen het verouderen en verslappen van de huid. Een probleem waar we allemaal mee te maken krijgen naarmate we ouder worden. Deze behandeling is een combinatie van een KoBiDo Japanse gezichtsmassage en een uitgebreide gezichtsbehandeling. Deze + behandeling is goed om te volgen als kuur, omdat dan de beste resultaten bereikt worden. 

  Bij een kuur wordt elke week een behandeling ondergaan voor 6 tot 10 weken. Daarna is het belangrijk dat de huid kan rusten. Na drie weken tot een maand kan weer een kuur worden afgesproken. Tijdens de kuur is het belangrijk dat je ook thuis de juiste verzorgingsproducten waaronder gebruikt, zoals een goede reiniging, Elke dag een goede reiniging gebruiken zal net als een verzorging, zoals een product met een UV bescherming, de kuur ondersteunen. De producten zijn eventueel bij Nonaccentus te bestellen. 

  (momenteel i.v.m. leveringsproblemen kunnen er geen producten worden besteld.) 

  ELEMENTS OF NATURE


  Gezichtsverzorging zonder conserveermiddelen, parabenen, minerale oliën, petroleumcomponenten, paraffine, siliconen, PEG-emulgatoren, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Basis is bij voorkeur plantaardig. In nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Dierproefvrij


  100% VEGAN Zachte verzorging van de huid met pure bio ingrediënten. Voldoet aan het strenge Demeter keurmerk Geen parabenen, minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen etc. Vegan en dierproefvrij