Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nonaccentus massagepraktijk

Gezichtsmassage & Behandelingen.

Diepe Ontspanning. 

Een gezichtsmassage met gezichtsbehandeling geeft je het ontspannende gevoel als wanneer je een luxueuze spa behandeling hebt ondergaan. 

Gezichtsmassages en behandelingen. 

Wat is een gezichtsmassage? 

Een gezichtsmassage is een massage van het gezicht, de hals, decollet√© en schouders. Een massage waarbij je niet alleen volledig tot rust komt, maar het ook nog veel andere voordelen biedt. Zo biedt een gezichtsmassage uitkomst bij hoofdpijn en die nare rimpeltjes. Bovendien zorgt een massage van het gezicht voor die gezonde gloed wat een jong en energiek uiterlijk geeft. 

De gezichtsmassage is vooral erg bekend in Japan. Wist je dat veel van de vrouwen in Japan elke dag hun gezicht masseren? Zou het daarom zijn dat zoveel Japanse vrouwen zo'n goede conditie van hun huid behouden als ze ouder worden? Lees meer over de Japanse gezichtsmassage in dit artikel. 

BOOST JE BINDWEEFSEL

Japanse gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is gewoon pure verwennerij. De kers op de taart. 

 • Heel fijn bij hoofdpijn, vooral bij spanningshoofdpijn. 

 • Zorgt voor een gezonde gloed in het gezicht.  

 • Verbeterd de doorbloeding en boost het bindweefsel.

 • Het is als een natuurlijke facelift. (Mooi meegenomen)

 • Te boeken als losse behandeling of na een ontspanningsmassage.

  Bij de gezichtsmassages heb je een aantal keuzes. Je kunt kiezen voor een ontspannende massage of juist voor een massage die wat steviger is, zoals de Japanse gezichtsmassage. 


  Bij elke gezichtsmassage ontvang je een standaard verzorging die bestaat uit:


  Reinigen van de huid.

  • Een zachte dag,- of nacht verzorging. 


  Je gaat dus altijd verzorgd de deur uit. 

  Welke Gezichtsmassage Kies Jij?

  Een gezichtsmassage is een massage met een techniek die zowel de huid aan de oppervlakte als de dieper gelegen weefsels behandeld. Je kunt de gezichtsmassage ondergaan als ontspannende massage en als intensievere variant. 

  De ontspannende gezichtsmassage richt zich op het ontspannen van het gezicht. Heerlijk als toevoeging op een wellness ontspanningsmassage of hoofdmassage. 

  De Japanse gezichtsmassage is wat intensiever en zorgt dat het bindweefsel weer soepel wordt. Het is geschikt bij hoofdpijn en het losmaken van verklevingen die zorgen voor rimpels. Rimpels verminderen en ook het krijgen van rimpels wordt tegengegaan. 

  De Japanse gezichtsmas-sage is dan ook fijn als kuur. 

  Reserveren

  Rustgevend. 

  De doorbloeding van het gezicht wordt verbeterd en de lymfe worden geholpen met het afvoeren van afvalstoffen die gedurende de dag zijn opgebouwd. Dat voel je niet alleen, dat kan je ook zien.

  De massage is vooral ook bij spanning en stress een uitkomst. Juist dan is de huid wat dof. Het geeft je niet alleen weer een frissere uitstraling, maar je zult ook extra lekker slapen. 

  Reserveren