Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nonaccentus massagepraktijk

Gezichtsmassage

met penselen combinatie.

Niks zo heerlijk om eens diep te ontspannen. Vaak zijn delen van ons gezicht erg gespannen. Denk aan je kaken, ogen of een drukkend gevoel bij het voorhoofd. 

Hoofdmassage met penseelmassage

Bij de hoofdmassage met penseelmassage wordt het hoofd, nek, schouders en het gezicht gemasseerd. De hoofdmassage is een hoofd-hoofdhuid massage. Door het gebruik van verschillende penselen worden zenuwuiteinden geprikkeld. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Het is dé massage voor diepe ontspanning en bij stress of last van hoofdpijnklachten. 

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk, maar werken ook mentaal door. Een hoofdmassage kalmeert, ontspant en stimuleert het bloed en lymfestelsel. Hierdoor worden gifstoffen afgevoerd en zal het zorgen voor een sneller herstel.

 • Voor het verhelpen of verminderen van stress gerelateerde klachten. 

 • Bij hoofdpijn (o.a. spanningshoofdpijn) 

 • Verkrijgen van een zeer diepe ontspanning o.a. ter verbetering van een goede nachtrust en verlichting bij stress. 

 • Verbetering van de haargroei. (Mooi meegenomen)

 • Ideaal bij "drukte in je hoofd".

 • Reserveren

  Boek eenmalig of als kuur. Los of na een ontspanningsmassage. 

  TIP

  Overleg met de masseur of een kuur jou kan helpen.


  Deze massage is een tafelmassage. Boek de massage los of aanvullend op een ontspanningsmassage.

  Hoofdmassage met penseelmassage.

  Hoofdmassage Bij Stress.


  Stress beïnvloed niet alleen je stemming, je wordt prikkelbaar, ongeduldig en misschien wel nerveus. Het geeft ook klachten in het lichaam en zorgt ervoor dat je niet meer helder kan denken. Een veelvoorkomende klacht bij stress is last hebben van hoofdpijn. Een dof gevoel in je hoofd of juist het gevoel alsof er een drumband de fanfare speelt. Dan helpen misschien aspirine, maar het slikken van pillen is het bestrijden van symptomen. De reden; geen rust vinden in je hoofd en het niet in balans zijn wordt niet verholpen.


  Juist in tijden van stress is het belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Die tijd gunnen we onszelf vaak niet en daarom is er de hoofdmassage met penseelmassage. Het is een korte massage van 15 tot 30 minuten die je als een losse massage kunt boeken en waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een olie of lotion. Het is ook een fijne massage om een wellnessmassage mee af te sluiten. Als je een wellnessmassage boekt kan je deze massage aan je behandeling toevoegen.

  Wat kan je verwachten van een hoofdmassage met penseelmassage?


  Bij de hoofdmassage worden er verschillende technieken gebruik die je ook terug ziet in de Indiase hoofdmassages. Door zachte technieken af te wisselen met stevige massagetechnieken kalmeert het, verminderd het onrust en helpt de massage om beter te slapen. Naast het hoofd wordt ook de nek gemasseerd. De penseelmassage wordt uitgevoerd op het gelaat. De zachte strijkingen met verschillende soorten penselen bevorderd niet alleen de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen in lymfe, maar is zeer ontspannend.

  Vegan penselen


  De penselen die worden gebruikt zijn synthetisch en daardoor VEGAN. Daarnaast zijn synthetische penselen hygiënischer dan penselen met (gedeeltelijk) echt haar.

  Reserveer jouw Zen momentje