Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Stress-reductie-massage

De beste massage bij spanning en stress.

Geen body stress release. 

Wat is een stress-reductie-massage?

Vindt de rust met wat tijd voor jezelf. 

Last van stress? Gespannen? Zit je hoofd vol met gedachten of pieker je de laatste tijd erg veel? Dan is een massage precies wat je nodig hebt. Even tijd voor jezelf en rust vinden. Bij een stress reductie massage wordt je gemasseerd met een 100% natuurlijke olie waaraan een etherische olie is toegevoegd. Deze wordt speciaal voor jou uitgekozen. Lees meer over de producten.            

Een holistische massage. 

Samen kijken we dan naar wat het lichaam nu precies aangeeft. Waar het vastzit of waar er vermoeidheid wordt ervaren.

Na zo’n massage is er ruimte voor een gesprek over wat ervaren is. Je kunt erg moe zijn, een zwaar gevoel ervaren of misschien wel wat licht in je hoofd. Tekenen die niet zomaar door de massage komen, maar juist aangeven wat in het dagelijkse leven onbewust ervaren wordt. Na een massage en zeker bij de stress reductie massage wordt er zo tijd genomen om echt even stil te staan bij je lichaam en hoofd waar normaal tijdens je dagelijkse bezigheden geen aandacht aan wordt geschonken.

Hoofdmassage

In de stressreductie massage wordt ook het hoofd gemasseerd, omdat een hoofdmassage zeer ontspannend werkt. De hoofdmassage is een “head_scalp” massage en niet hetzelfde als een Indiase hoofdmassage die op een massagestoel wordt ontvangen.

Klik hier om direct te boeken.

Geen body-stress-release

Een Stress Reductie Massage is niet hetzelfde als een body stress release. Er zijn wel een aantal overeenkomsten, zoals het onderzoeken waar in het lichaam vooral de stress wordt geuit. Dat kan bijvoorbeeld zijn de nek en vaak ook de schouders. Met drukpunten en massage worden deze delen dan (extra) behandeld, maar het is vooral een massage die je helpt te ontspannen en waarmee je geholpen wordt om stress lost te laten. 

In gesprek

Het nadeel van veel massagebehandelingen als het gaat om stress is dat de oorzaak van de stress niet wordt verholpen. Alleen het behandelen van de lichamelijke klachten als gevolg van de stress heeft niet het effect dat de stress zal verdwijnen. Je wordt er wel beter van bewust hoe noodzakelijk het is om iets aan die stress te doen. Het is tenslotte erg slecht voor je gezondheid. - Zie ook de artikelen daarover op deze site - 


Het is daarom dat een gesprek voor en na de behandeling belangrijk is en ik raad het zeker aan om in gesprek te gaan over de oorzaak van stress, hoe je daar beter weerstand tegen biedt en mee om kunt gaan. Zie daarvoor Maciyou-coaching.nl of volg een cursus over stress en emoties op leden.vitabreak.nl.